GRIP, Coaching en Consultancy

 

 

 

 

 

 

“Don’t believe what your eyes are telling you. All they show is limitation. Look with your understanding. Find out what you already know and you will see the way to fly.”

Mijn naam is Bart Hendriks. Geboren in Brabant en daar gewoond tot ik na de middelbare school verhuisde naar Nijmegen. Daar ben ik afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit als (forensisch) orthopedagoog. Ik heb gewerkt als sociotherapeut in de Pompekliniek, een TBS instelling in Nijmegen. Later heb ik in de verslavingszorg in Rotterdam gewerkt als leidinggevende van een 7 x 24 uurs crisisdienst en hoofd van een team dat de hulpverlening aan kinderen van drugsverslaafde ouders coördineerde. Uiteindelijk ben ik neergestreken in Helmond waar ik gewerkt heb als manager, adjunct directeur en als directeur van de Stichting Maatschappelijke Opvang.

Ik ben gelukkig getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

Inmiddels vind ik dat ik, door opleiding, werk- en levenservaring, over voldoende deskundigheid en ervaring beschik om anderen te kunnen ondersteunen in hun zoektocht om tot hun recht te komen als leidinggevende, manager of uitvoerend medewerker.

 

GRIP geeft groei!